Vi har semesterstängt v.31 & v. 32 (29/7 – 9/8)

Passersystem

På ACCESSiQ arbetar vi enbart med elektroniska passersystem och tillbehör av högsta kvalitet för att säkerställa din trygghet och säkerhet

Webshop

För att finna en smart lösning för era behov är vi mån om att erbjuda service inom hela produktkedjan, allt för att förenkla din köpprocess. Vi arbetar enbart med elektroniska passersystem och tillbehör av högsta kvalitet för att säkerställa trygghet och säkerhet.

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan helt och hållet integreras med ACCESSiQs porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Modulärt passerkontrollsystem

ACCO-systemet är ett banbrytande modulärt passerkontrollsystem. Dess arkitektur använder dedikerade moduler som kan fungera oberoende eller kopplas in i ett gemensamt nätverk. Tack vare detta kan ACCO-systemfördelar användas både i enkla passersystem som driver endörrar och även omfattande installationer som kräver centraliserad hantering.

ACCO Webb - ett verktyg för fjärrstyrning av system

Systemets enkelhet och bekvämlighet säkerställs av ACCOs webbapplikation, tillgänglig via webbläsaren. Detta verktyg gör det möjligt att hantera systemet från vilken plats som helst i världen – både från stationära datorer och mobila enheter.

Om anslutningen till servern bryts t.ex. på grund av en skada på internetanslutningen garanterar den att den del av systemet som den givna panelen ansvarar för behåller sin fulla funktionalitet.

  • Alltid åtkomligt via webben
  • Underhåll via mobila enheter
  • Möjlighet för flera personer att logga in samtidigt
  • Själva hantera användare (CZ-USB-1 läsare)
  • GDPR anpassning

Avancerad mjukvara

ACCO NET är ett passerkontrollsystem, vars hantering, administration och konfiguration baseras på avancerad mjukvara. Dess komponenter är installerade på en dator med Debiansystem och beroende på storleken på systemet kan de finnas på en eller till och med tre separata maskiner.