Vi har semesterstängt v.31 & v. 32 (29/7 – 9/8)

Patavium

Jämna, släta kurvor med exklusiv skönhet och elegans. Pataviums design gör den till den idealiska lösningen för sofistikerade miljöer eftersom den anpassar sig till alla typer eller arkitekturer. Historiska byggnader såväl som moderna. I mässing med en elegant satinfinish finns Patavium även tillgänglig i den blanka versionen på begäran. Denna version är lite mer neutral och kan fungera bättre på vissa mer återhållsamma hus men ger ändå mervärdet i form av Pataviums personliga uttrycksfulla form.

Kameran är utrustad med manuella vertikala och horisontella tiltfunktioner, som producerar perfekt videofilm, medan området för filmning är upplyst med ett vitt LED-ljus.

Satinmässings-finish eller polerad mässing

Patavium kan också komponeras horisontellt eller vertikalt för att uppfylla alla tänkbara behov. Patavium finns även i specialversioner med en enhet, dubbla- och tredubbla rader för 2, 3 och 4 moduler, för 6 olika installationsmetoder. Portregistret kan möbleras med eller utan kamera och knappsatser för koder, namn eller lägenhetsnummer. Det är även möjligt att integrera in ett passagesystem med läsare för tag-funktion. Patavium utgörs av satinmässings-finish eller i en polerad mässingsversion.

Pataviums byggdelar

Förzinkade metalllådor levereras med skydd mot murbruk under installationen. Den zinkpläterade metallramen som medföljer används för att fixera elektroniken. Därefter monteras ljud/video enheten. Här kan du välja olika versioner med knappar eller med display och alfanumerisk knappsats. Utrustad med bakgrundsbelysningssystem med vitt ljus LED. Till sist ansluts displayen i form av en 4 mm tjock mässing. Displayen är fäst direkt på monteringslådan med speciella Torx-skruvar.

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan integreras med ACCESSiQ:s porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Är det en produkt som känns intressant för Er?

Kontakta oss via epost eller ring oss, så berättar vi mer!