Vi har semesterstängt v.31 & v. 32 (29/7 – 9/8)

STEELY

Steely har en trendig, linjär och enkel design. Det är den perfekta lösningen i innovativa miljöer som uppfyller en rad stilkrav, typer av konstruktion och funktionella behov. Tillverkad av satinfinish 316L rostfritt stål, ett enkelt och starkt material som särskiljer tryckknappspanelens DNA och kompletterar dess moderna, högteknologiska och samtida stil.

Full duplex-kommunikation ger perfekt ljudkvalitet. Den interna och externa volymen samt ljudbalansen kan justeras för att få en optimal konversationsvolym.

Varianter

Steely kan också komponeras horisontellt eller vertikalt för att uppfylla alla tänkbara behov. Steely finns även i specialversioner med en enhet, dubbla- och tredubbla rader för 2, 3 och 4 moduler, för 6 olika installationsmetoder. Portregistret kan möbleras med eller utan kamera och knappsatser för koder, namn eller lägenhetsnummer. Det är även möjligt att integrera in ett passagesystem med läsare för tag-funktion. Steely utgörs av satinmässings-finish i rostfritt stål.

Steelys byggdelar

Förzinkade metalllådor levereras med skydd mot murbruk under installationen. Den zinkpläterade metallramen som medföljer används för att fixera elektroniken. Därefter monteras ljud/video enheten. Här kan du välja olika versioner med knappar eller med display och alfanumerisk knappsats. Utrustad med bakgrundsbelysningssystem med vitt ljus LED. Till sist ansluts displayen i form av en 4 mm tjockt rostfritt stål. Displayen är fäst direkt på monteringslådan med speciella Torx-skruvar.

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan integreras med ACCESSiQ:s porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Är det en produkt som känns intressant för Er?

Kontakta oss via epost eller ring oss, så berättar vi mer!