PIXEL UP

Tunn och stark! Pixel Up är entrépanelen med frontplatta gjord av 316 rostfritt stål med borstad yta, optimerat tunn och linjär design. Den finns i versionen med alfanumeriskt tangentbord, med rostfria knappar och färgdisplay med polykarbonat skyddsglas, med IP54 skyddsgrad och IK08 slagtålighet. Högupplöst videokamera med vidvinkelobjektiv som sticker ut endast 3 mm från väggen.

För infälld montering levereras mezzaninpanelen med en låda i rostfritt stål, på vilken täckplattan fästs med hjälp av speciella manipulationsskruvar.

Rostfritt stål i olika design

Pixel Up är en serie paneler med displayer i rostfritt stål och i olika designalternativ. Integrerade elektroniska enheter och alfanumeriska tangentbord. Finns i versioner – med eller utan ljud/video eller både och. Anpassade för individer med nedsatt hörsel och nedsatt syn. Entrépanelen har skyddsgrad IP54 och skyddsklass IK08 för slagtålighet.

Modern och användarvänlig teknik

Grafisk ljussättning och tydliga ikoner
Entrépanelens funktioner signaleras av grafiska ikoner på displayen och av lysdioderna på framsidan av täckplattan. Signalerna visar pågående samtal, upptagen linje samt låsöppning. Tangentbord är bakgrundsbelyst och består av rostfritt stål med punktskriftskoder med multitap-funktion för snabb namnsökning.

Pedagogisk och högpresterande skärm
3,5-tumsskärm är högpresterande med bred betraktningsvinkel och bakgrundsbelysning som möjliggör enkel läsning av information, även i starkt ljus. Enheten använder stora tecken och symboler för att kunna läsas av synskadade. 5 mm tjockt polykarbonat skärmskydd.

Videokamera med vidvinkelobjektiv
Kamera med vidvinkelobjektiv, högupplösning, högkänslighet och HDR. High Dynamic Range (HDR)-tekniken låter dig faktiskt identifiera den som ringer även om det är dåligt upplysta. Inspelningsräckvidden kan styras direkt från inomhusstationen med hjälp av pan&zoom-funktionen.

Hög prestanda

Ett system baserat på IP-teknik tar videodörrsystem till nya nivåer. Ökad prestanda med modern, multipel ljud-/videokommunikation mellan inomhusstationer och utomhusstationer samt potential till oändligt antal användare. Ljud- och videosignal-kvalitén är garanterat intakt oavsett storleken på byggnadskomplexet. Installationen går snabbt och enkelt med full support under hela processen.

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan integreras med ACCESSiQ:s porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Är det en produkt som känns intressant för Er?

Kontakta oss via epost eller ring oss, så berättar vi mer!