Vi har semesterstängt v.31 & v. 32 (29/7 – 9/8)

PIXEL

Attraktiv och mångsidig, med en slimmad, modern design. Bara 10 cm bred kan den enkelt installeras i trånga utrymmen utan att kompromissa med vare sig designen eller kvaliteten på tekniken.

Cancella Pixel-paneler, som är tillgängliga i ljud-/videoversionen eller endast ljud, utmärker sig för sin omfattande modularitet designad för helt anpassade installationsalternativ, som kombinerar olika typer av tryckknappar och en 3,5-tums LCD-färgskärm.

Modern teknik

Ett system baserat på IP-teknik tar videodörrsystem till nya nivåer. Ökad prestanda med modern, multipel ljud-/videokommunikation mellan inomhusstationer och utomhusstationer samt potential till oändligt antal användare. Ljud- och videosignal-kvalitén är garanterat intakt oavsett storleken på byggnadskomplexet. Installationen går snabbt och enkelt med full support under hela processen.

Välj den färg som passar din byggnad bäst!

Bara 10 cm bred, ger enkel installation i kompakta utrymmen. Finns i versioner av ljud/video eller endast ljud. Pixel och Pixel heavy kännetecknas av deras omfattande modularitet och möjligheter till att kombinera olika typer av tryckknappar samt med eller utan LCD-färgskärm. Varje panel kan rymma upp till 5 knappmoduler i en enkel rad och 10 i en dubbel rad. Levereras komplett med alfanumeriskt tangentbord, display med elektronisk kontaktlista eller bakgrundsbelyst namnskylt, biometrisk sensor eller transponder.

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan integreras med ACCESSiQ:s porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Allt om Pixel

Är det en produkt som känns intressant för Er?

Kontakta oss via epost eller ring oss, så berättar vi mer!