1200-1300 Serien

Ett material och två ytbehandlingar. Modernt och slitstarkt. Mjuk, modern design med reptålig finish.

Rostfritt stål i olika design

1200-1300 serien finns i en mängd varianter och med olika anpassningsmöjligheter. Dessa slitstarka paneler är gjorda av 8/10 tjockt AISI 316 rostfritt stål och finns i rostfria färger med en präglad yta eller målad satinerad sobelgrå. Mjuk design med reptålig finish. LED-bakgrundsbelysningen gör att de blir lätta att läsa av även på natten.

1300/E and 1300 paneler - Enkla och kompakta

Detta är en populär variant för enfamiljs- och tvåfamiljssystem. Panelerna består av 1 eller 2 anropsknappar. Designade för både infälld montering och ytmontering. Utrustade med högeffektiv LED-bakgrundsbelysning som gör dem synliga även på natten.

Färgkamera med vidvinkelobjektiv
Slitstark. Display i anodiserad aluminiumplatta. Namnskyltar i slagsäkra teknopolymer, resistent mot UV-strålar och starka lösningsmedel.

Bakgrundsbelyst tryckknappspanel. LED-namnskylt med bakgrundsbelysning och vitt ljus.

Design och funktion i en perfekt symbios.

1200-1300 serien är också exemplariskt anpassade för moderna företagskomplex och större kontor. Design och funktion möter varandra i en perfekt symbios.

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan integreras med ACCESSiQ:s porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Är det en produkt som känns intressant för Er?

Kontakta oss via epost eller ring oss, så berättar vi mer!