Vi har semesterstängt v.31 & v. 32 (29/7 – 9/8)

Snyggt, stilrent och exklusivt

Passerkontrollen är husets ögon

Den första känslan som du upplever nar du går in i ett hus återfinns i passerkontrollen. Vilka känslor vill du som arkitekt förmedla till de boende? Enkelhet, trygghet, exklusivitet, modernitet? Vi har sett att passerkontrollen ofta är något som glöms bort när husets ritas. Framför allt när det gäller exklusivare flerbostäder, men har kan du som arkitekt skapa mervärde för de boende.

Att se besökarna via en video display skapar en känsla av trygghet och säkerhet. Om displayen dessutom utgörs av en snygg och stilren touchscreen som smälter in i lägenhetsmiljön skapas en mer exklusiv upplevelse. På AccessiQ jobbar vi med olika designer som fungerar för en variation av boenden. Vi hoppas att du som är arkitekt ska bli inspirerad av det vi har att erbjuda.

Du är varmt välkommen att prata mer med oss så kan vi tillsammans hitta den passerkontroll som passar ditt hus bäst!

Minimalistisk design, lätt vikt, elegans och diskreta silhuetter kännetecknas i alla modeller i Tab-serien. De genererar en perfekt bild i 7″ och 5″ monitorerna. Med integrerad Wi-Fi och hantering via en app gör att videoporttelefoner är bättre och enklare än någonsin.

En skärm med Ultra definition 7” LCD-färg visar världen utanför med en mer levande och inbjudande bild är någonsin. Bilden av personen som ringer på är dessutom knivskarpt detaljrik.

Ytmonterade eller infällda entrépaneler. Tillgängliga för liud/video kommunikation eller endast via ljud. Olika panéler med anpassad estetik passar för olika typer av byggnader. Det omgivande arkitektoniska sammanhanget har betydelse för vilken panel som du väljer. Vi har en variation av paneler. Allt från gamla rustika byggnader till moderna bostadskomplex.