Vi har semesterstängt v.31 & v. 32 (29/7 – 9/8)

Moderna passerkontroller för ökad säkerhet och trygghet

Att se vad som händer utanför hemmet, känna igen dem som ringer på vår dörr och kommunicera korrekt är alla faktorer som gör att vi kan leva ett lugnare liv. Det är därför vi behöver tillgång till sofistikerade lösningar baserade på innovativ teknik som kan säkerställa vår säkerhet och trygghet. När vi på AccessiQ tar fram våra passerkontroller kvalitetssäkrar vi detta men vi fokuserar även på att göra systemen användarvänliga och enkla att installera.

Är det något du funderar över eller vill ha hjälp med är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi svarar snabbt och hjälper dig att hitta det du söker efter.

Små föreningar och mindre hyreshus

Mer info

Mellanstora föreningar och hyreshus

Mer info

Stora föreningar och hyreshus

Mer info

Företagsfastigheter

Mer info

Porttelefoner - Nyheter

STEELY

Steely har en trendig, linjär och enkel design. Det är den perfekta lösningen i innovativa miljöer som uppfyller en rad stilkrav, typer av konstruktion och funktionella behov. Tillverkad av satinfinish 316L rostfritt stål, ett enkelt och starkt material som särskiljer tryckknappspanelens DNA och kompletterar dess moderna, högteknologiska och samtida stil.

Full duplex-kommunikation ger perfekt ljudkvalitet. Den interna och externa volymen samt ljudbalansen kan justeras för att få en optimal konversationsvolym.

Läs mer

PIXEL

Attraktiv och mångsidig, med en slimmad, modern design. Bara 10 cm bred kan den enkelt installeras i trånga utrymmen utan att kompromissa med vare sig designen eller kvaliteten på tekniken.

Cancella Pixel-paneler, som är tillgängliga i ljud-/videoversionen eller endast ljud, utmärker sig för sin omfattande modularitet designad för helt anpassade installationsalternativ, som kombinerar olika typer av tryckknappar och en 3,5-tums LCD-färgskärm.

Läs mer

PIXEL UP

Tunn och stark! Pixel Up är entrépanelen med frontplatta gjord av 316 rostfritt stål med borstad yta, optimerat tunn och linjär design. Den finns i versionen med alfanumeriskt tangentbord, med rostfria knappar och färgdisplay med polykarbonat skyddsglas, med IP54 skyddsgrad och IK08 slagtålighet. Högupplöst videokamera med vidvinkelobjektiv som sticker ut endast 3 mm från väggen.

För infälld montering levereras mezzaninpanelen med en låda i rostfritt stål, på vilken täckplattan fästs med hjälp av speciella manipulationsskruvar.

Läs mer

Patavium

Jämna, släta kurvor med exklusiv skönhet och elegans. Pataviums design gör den till den idealiska lösningen för sofistikerade miljöer eftersom den anpassar sig till alla typer eller arkitekturer. Historiska byggnader såväl som moderna. I mässing med en elegant satinfinish finns Patavium även tillgänglig i den blanka versionen på begäran. Denna version är lite mer neutral och kan fungera bättre på vissa mer återhållsamma hus men ger ändå mervärdet i form av Pataviums personliga uttrycksfulla form.

Kameran är utrustad med manuella vertikala och horisontella tiltfunktioner, som producerar perfekt videofilm, medan området för filmning är upplyst med ett vitt LED-ljus.

Läs mer

1200-1300 Serien

1200-1300 serien finns i en mängd varianter och med olika anpassningsmöjligheter. Dessa slitstarka paneler är gjorda av 8/10 tjockt AISI 316 rostfritt stål och finns i rostfria färger med en präglad yta eller målad satinerad sobelgrå. Mjuk design med reptålig finish. LED-bakgrundsbelysningen gör att de blir lätta att läsa av även på natten.

Läs mer

Inbyggd läsare i porttelefon

ACCO passersystem kan helt och hållet integreras med ACCESSiQs porttelefoni. Läsarna monteras i porttelefonerna och gör det möjligt att öka komfort och säkerhet med hjälp av passerkontroll.

Svarsapparater - Nyheter

Voxie

Enkelhet när den är som bäst! Voxie-modeller är enkla men högpresterande intercoms. Linjär, modern design, komplett med alla nödvändiga funktioner. Du kan välja mellan handsfree eller med en telefonlur. Perfekt vid byte av gamla porttelefoner.

Läs mer

Tab 5S Up & Tab 7S Up

Elvox videobaserade svarsdisplayer kännetecknas av den lätta vikten, elegansen och diskreta silhuetter som utmärker våra modeller. De ger en perfekt bild av vad som händer utanför tack vare 7″ och 5″ monitorerna. Du kan även svara via din smartphone vilket ger dig total kontroll över hemmet, även när du är ute.

Läs mer

Porttelefoni

Våra porttelefoner är användarvänliga, stilrena och hållbara. De kan dessutom byggas ut med lösningar för internkommunikation och mycket annat vid behov.

Guider, installationer och exempel

Vi är måna om att erbjuda service genom hela produktkedjan, allt för att förenkla din köpprocess. Våra produkter är enkla att installera, oavsett om det gäller en enskild villa eller ett större företagskomplex. Vänligen kontakta oss på info@accessiq.se eller +46 31 830 222 så förser vi dig med den information du behöver.

Passersystem

På ACCESSiQ arbetar vi enbart med elektroniska passersystem och tillbehör av högsta kvalitet för att säkerställa din trygghet och säkerhet