Vi hjälper dig hela vägen från projektering till driftsättning och utbildning

För att finna en smart lösning för era behov är vi mån om att erbjuda service inom hela produktkedjan, allt för att förenkla din köpprocess. Vi arbetar enbart med elektroniska passersystem och tillbehör av högsta kvalitet för att säkerställa trygghet och säkerhet.

Passersystem

Mer info

Porttelefoni

Mer info

Support

Mer info

Nyhet! PIXEL UP

Slim och slitstark panel med den senaste teknologin

Pixel Up är entrépanelen med frontplatta gjord av rostfritt stål med borstad yta, med tunn tjocklek och linjär design. Den finns i versionen med alfanumeriskt tangentbord, med rostfria knappar och färgdisplay med polykarbonat skyddsglas, med IP54 skyddsgrad och IK08 slagtålighet. Högupplöst videokamera med vidvinkelobjektiv som sticker ut endast 3 mm från väggen. För infälld montering levereras entrepanelen med en låda i rostfritt stål, på vilken täckplåten fästs med hjälp av speciella manipuleringsskruvar.

En stor variation av paneler

Ytmonterade eller infällda entrépaneler. Tillgängliga för liud/video kommunikation eller endast via ljud. Olika panéler med anpassad estetik passar för olika typer av byggnader. Det omgivande arkitektoniska sammanhanget har betydelse för vilken panel som du väljer. Vi har en variation av paneler. Allt från gamla rustika byggnader till moderna bostadskomplex.

Perfekt bild i 7" och 5"

Minimalistisk design, lätt vikt, elegans och diskreta silhuetter kännetecknas i alla modeller i Tab-serien. De genererar en perfekt bild i 7″ och 5″ monitorerna. Med integrerad Wi-Fi och hantering via en app gör att videoporttelefoner är bättre och enklare än någonsin.

Knivskarp och detaljrik

En skärm med Ultra definition 7” LCD-färg visar världen utanför med en mer levande och inbjudande bild är någonsin. Bilden av personen som ringer på är dessutom knivskarpt detaljrik.

Guider, installationer och exempel

Vi är måna om att erbjuda service genom hela produktkedjan, allt för att förenkla din köpprocess. Våra produkter är enkla att installera, oavsett om det gäller en enskild villa eller ett större företagskomplex. Vänligen kontakta oss på info@accessiq.se eller +46 31 830 222 så förser vi dig med den information du behöver.